سایت عصر اسلام

 

     

 
 
             

کیبورد فارسی

جستجوی پیشرفته

 

6 مرداد 1403 20/01/1446 2024 Jul 27

 

فهـرست

 
 
  صفحه اصلی
  پيامبر اسلام
  پيامبران
  خلفاى راشدين
  صحابه
  تابعين
  قهرمانان اسلام
  علما، صالحان وانديشمندان
  خلفاى اموى
  خلفاى عباسى
  خلفاى عثمانى
  دولتها و حكومتهاى متفرقه
  جهاد و نبردهاى اسلامی
  اسلام در دوران معاصر
  آينده اسلام و علامات قيامت
  عالم برزخ و روز محشر
  بهشت و دوزخ
  تاریخ مذاهب و ادیان دیگر
  مقالات تاریخی متفرقه
  شبهات و دروغ‌های تاریخی
  تمدن اسلام
  كتابخانه
  کلیپهای صوتی
  کلیپهای تصویری
  عضویت در خـبرنامه
  در مـورد سایت
  ارتبـاط با ما
  تمـاس با ما
 
 
 

آمـار سـا یت

 
تـعداد کلیپهای صوتي: 786
تـعداد کلیپهای تصويري: 0
تـعداد مقالات متني: 1144
تـعداد كل مقالات : 1930
تـعداد اعضاء سايت: 573
بازدید کـل سايت: 7091227
 
 

تبـلیغـا  ت

 

سایت جامع فتاوی اهل سنت و جماعت

سایت مهتدین

 
 

 

 

 

 

 

شماره: 18   تعداد بازدید: 13358 تاریخ اضافه: 2012-05-26

از نشانه های قیامت، دشمنی همه ملتها با امت اسلامی است

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین و الصلاة و السلام علی رسول الله و علی آله و اصحابه الی یوم ‏الدین و اما بعد ‏:‏

از جمله علایم قیامت تجمع ملل کفر علیه امت اسلام است. در حدیث حضرت ثوبان رضی الله عنه روایت شده که رسول‎الله صلی الله علیه وسلم فرمود: (یوشک الأمم أن تداعى علیکم کما تدعى الأکلة إلى قصعتها، فقال قائل: و من قلة نحن یومئذ؟ قال: بل أنتم یومئذ کثیر و لکنکم غثاء کغثاء السیل و لینزعن الله من صدور عدوکم المهابة منکم و لیقذفن الله فی قلوبکم الوهن، فقال قائل: یا رسول‎الله و ما الوهن؟ قال حب الدنیا و کراهیة الموت)

(ممکن است ملت‌ها علیه شما همدیگر را دعوت و حمایت کنند. همانطور که بر سر سفره همدیگر را برای خوردن طعام دعوت می‌کنند. (یعنی اینکه تجمع کردن علیه شما برای آنان چنان آسان می‌شود که دعوت کردن همدیگر را بر سر سفره) یکی از حاضرین سوال کرد، آیا این وضعیت بخاطر آن پیش می‌آید که تعداد ما مسلمانان کم می‌شود؟ رسول‎الله صلی الله علیه وسلم فرمود: خیر، شما در آن ایام از هر زمان دیگر بیشترین آمار را خواهید داشت. اما شما مانند خس و خاشاک بی‌ارزش خواهی بود. خداوند اُبهت و ترس شما را از دل دشمن بیرون خواهد آورد و ضعف و وهن را در دل هایتان می‌افکند. یکی از حاضرین سوال کرد، منظور از ضعف و وهن چیست؟ فرمود: محبت دنیا و کراهیت و ناپسندیدگی از مرگ). بر اساس اظهارات شیخ ناصر الدین البانی، حدیث بجمیع طرق صحیح است.

حدیث مذکور در طول تاریخ بیش از چند بار تحقق یافته است. زمانی صلیبیون علیه امت اسلامی‌همدست شده و هجوم کردند. در مقطع دیگری از تأریخ مغولها جهان اسلام را مورد تاخت و تاز خود قرار دادند. اما این پیشگویی در قرن اخیر بگونه‌ی بسیار روشن و واضح تحقق پیدا کرده است. همه ملل کفر، صلیبیون، یهود و تمام ملحدین برای انهدام خلافت اسلامی‌دست در دست هم گذاشته و سرزمین و حکومت خلافت اسلامی‌را تجزیه کردند و سرزمین‌های اسلامی‌را میان خود تقسیم نمودند. فلسطین را به یهودیان واگذار کردند، مسلمانان وضعیتی بدتر از وضع ایتام بر سر سفره انسان‌های کمیته پیدا کردند و نیروهای اهریمنی همواره همدیگر را برای به نابودی کشاندن این امت، مکیدن ثروت، چاپیدن و به یغما بردن منابع و به ذلت کشاندن مردان آنها در تلاش هستد، امت اسلامی‌بگونه‌ای دچار ذلت و پستی شده است که کثرت و فزونی جمعیت هیچگونه سودی برای آن ندارد. بلکه با وجود کثرت، وضعیتی مانند خش و خاشاک دارد و دلیل این همه پستی و تحقیر، همان وهن یعنی حب دنیا و ناخوشایندی مرگ است.

رمز و راز اتحاد ملل کفر علیه امت اسلامی

انسجام آحاد و ارتباط امت اسلامی‌بر مبانی دینی خود، بزرگترین مانع در برابر مطالع و مقاصد شوم دشمنان اسلام است، هرچند مکر و دسیسه دشمنان و قدرت آنان خیلی قوی و مستحکم باشد، در صورت وحدت امت اسلامی‌هرگز نمی‌توانند به مقاصد شوم خود دست پیدا کنند.

در حدیثی که ثوبان آن را روایت می‌کند، رسول‎الله صلی الله علیه وسلم می‌فرماید: (إِنِّی سَأَلْتُ رَبِّی لِأُمَّتِی أَنْ لَا یهْلِکهَا بِسَنَةٍ عَامَّةٍ وَأَنْ لَا یسَلِّطَ عَلَیهِمْ عَدُوًّا مِنْ سِوَى أَنْفُسِهِمْ فَیسْتَبِیحَ بَیضَتَهُمْ وَإِنَّ رَبِّی قَالَ یا مُحَمَّدُ إِنِّی إِذَا قَضَیتُ قَضَاءً فَإِنَّهُ لَا یرَدُّ وَإِنِّی أَعْطَیتُک لِأُمَّتِک أَنْ لَا أُهْلِکهُمْ بِسَنَةٍ عَامَّةٍ وَأَنْ لَا أُسَلِّطَ عَلَیهِمْ عَدُوًّا مِنْ سِوَى أَنْفُسِهِمْ یسْتَبِیحُ بَیضَتَهُمْ وَلَوْ اجْتَمَعَ عَلَیهِمْ مَنْ بِأَقْطَارِهَا أَوْ قَالَ مَنْ بَینَ أَقْطَارِهَا حَتَّى یکونَ بَعْضُهُمْ یهْلِک بَعْضًا وَیسْبِی بَعْضُهُمْ بَعْضًا) صحیح مسلم، باب هلاک هذه الامت بعضم ببعض.

(من از پروردگارم خواستم که امتم را در اثر قحط و خشک سالی عمومی‌هلاک نکند و بر آنان دشمنی غیر از خود مسلط نگرداند که استئصال و ریشه‌کن کردنشان را برای خود حلال و مباح بدانند. پروردگارم در جواب فرمود: ای محمد هرگاه من تصمیمی‌اتخاذ کنم، کسی نمی‌تواند آنرا بر گرداند و من خواسته تو را مبنی بر عدم هلاکت امتت بخاطر قحط سالی فراگیر و عدم مسلط کردن بیگانه‌ای که کیان آنها از بین ببرد، پذیرفته‌ام. حتی اگر تمام مردم روی زمین علیه امت اسلامی‌اتفاق کنند، نمی‌توانند آنها را از بین ببرند. البته این ضمانت تا زمانی است که امت با هم درگیر نشود و همدیگر را به اسارت نگیرند).

از حدیث مذکور چنین بر می‌آید که وحدت و انسجام این امت تنها موثرترین عامل حفاظت امت در برابر تهاجم دشمنان است. هرگاه توان این امت علیه همدیگر صرف شود و میان صفوف متحد آن، دو دستگی و خصومت بروز کند، خداوند دشمنان را بر آنان مسلط می‌کند و این نتیجه قهری اختلاف و دو دستگی است، چون در چنین وضعیتی توان و قدرت امت اسلامی‌متوجه دشمنان نمی‌شود بلکه متوجه خودی‌ها است و همدیگر را از بین می‌برند و این همان چیزی است که دشمنان می‌خواهند.

وصلی الله وسلم علی نبینا محمد وعلی آله وصحبه أجمعین.‏

وآخر دعوانا أن الحمدلله رب العالیمن.‏

دکتر عمر سلیمان اشقر

منبع: کتاب "قیامت صغری و قیامت کبری"؛ دکتر عمر سلیمان اشقر.

عصر اسلام

IslamAge.com

 

بازگشت به بالا

بازگشت به نتایج قبل

ارسال به دوستان

چاپ  
 

تبـلیغـا  ت

     

سايت اسلام تيوب

اخبار جهان اسلام

 
 

تبـلیغـا  ت

 

سایت نوار اسلام

دائرة المعارف شبکه اسلامی

 
 

 حـد  یـث

 

عمرو بن عاص رضی الله عنه  می‌گوید: از رسول خدا صلی الله علیه و سلم  پرسیدم: چه کسی را بیشتر از همه دوست داری؟ فرمود: «عایشه را». گفتم: از میان مردان، چه کسی را؟ فرمود: «پدر عائشه را». گفتم: سپس چه کسی را؟ فرمود: «عمربن خطاب را» و آن‌گاه مردان دیگری را نیز نام برد.
الاحسان فی صحیح ابن حبان (15/309)

 
 

نظرسـنجی

 

آشنایی شما با سایت از چه طریقی بوده است؟


لينك از ساير سايت ها
موتورهاي جستجو
از طريق دوستان